pt-kodit.fi > Etusivu > Asunnot

Vuoreksen Aurinkokallio

Kaskimäentie 7, Tampere

Kesäkuussa 2021 Vuorekseen valmistunut uusi laadukas rivitaloyhtiö. Laadukkaita yksitasoisia rivitaloasuntoja rauhaisalla paikalla. Lasikatteisella takaterassilla kelpaa nautiskella auringosta. Lämmitysmuotona on energiatehokas ja ympäristöystävällinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kosteat tilat on laatoitettu ja oleskelutiloissa on lattioissa vinyyli. Jokaisessa asunnossa on oma sauna ja pääsisäänkäynnin yhteydessä on tilava irtaimistovarasto.

Havainnekuva_nettiin.jpg

Lempäälän Horsmapuisto

Vätäräisentie 5, Lempäälä

Laadukkaita yksitasoisia rivitaloasuntoja rauhaisalla paikalla. Lasikatteisella takaterassilla kelpaa nautiskella auringosta. Lämmitysmuotona on energiatehokas ja ympäristöystävällinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kosteat tilat on laatoitettu ja oleskelutiloissa on lattioissa laminaatti. Jokaisessa asunnossa on oma sauna ja pääsisäänkäynnin yhteydessä on tilava irtaimistovarasto.

horsmapuisto_nakyma.jpg

Lempäälän Kotipolku

Kukkolantie 14, Lempäälä

Vuonna 2013 valmistunut rivitalo rauhaisalla paikalla pellon reunalla. Lasikatteisella takaterassilla kelpaa nautiskella ilta-auringosta. Lämmitysmuotona on energiatehokas ja ympäristöystävällinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kosteat tilat on laatoitettu ja oleskelutiloissa on lattioissa laminaatti. Jokaisessa asunnossa on oma sauna ja pääsisäänkäynnin yhteydessä on tilava irtaimistovarasto.

KOY Lempäälän Kotikuja

Jahtikuja 1, Lempäälä

Laadukkaita yksi- ja kaksikerroksisia rivitalohuoneistoja rauhaisalla paikalla. Asuinhuoneissa laadukkaat laminaattilattiat, kosteat tilat laatoitettu ja saunassa tervaleppäpanelointi. Oma pensasaidalla rajattu asuntopiha sekä terassi. 

152715512486133_original.jpg