pt-kodit.fi > Etusivu > Asunnot

Vuoreksen Aurinkokallio

Havainnekuva_nettiin.jpg

havainne.jpg

Kaskimäentie 7, Tampere

Kesäkuussa 2021 Vuorekseen valmistuva uusi laadukas rivitaloyhtiö. Vuokralaishaku nyt käynnissä! Asuntotyypit ja vuokrataso:

2h+k+s, 56,5 m2, vuokra 765,63 € / kk

3h+k+s, 71 m2, vuokra 928,75 € / kk

4h+k+s, 90 m2, vuokra 1 142,50 € / kk

Vesimaksuennakko 20,00 € / henkilö / kk (tasaus mittarilukemien mukaan)

Jätä asuntohakemus osoitteessa:

https://tammer-isannointi.fi/asuntohakemus/

2hk.jpg

3hk.jpg

4hk.jpg

Lempäälän Horsmapuisto

Vätäräisentie 5, Lempäälä

Laadukkaita yksitasoisia rivitaloasuntoja rauhaisalla paikalla. Lasikatteisella takaterassilla kelpaa nautiskella auringosta. Lämmitysmuotona on energiatehokas ja ympäristöystävällinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kosteat tilat on laatoitettu ja oleskelutiloissa on lattioissa laminaatti. Jokaisessa asunnossa on oma sauna ja pääsisäänkäynnin yhteydessä on tilava irtaimistovarasto.

horsmapuisto_nakyma.jpg

Lempäälän Kotipolku

Kukkolantie 14, Lempäälä

Vuonna 2013 valmistunut rivitalo rauhaisalla paikalla pellon reunalla. Lasikatteisella takaterassilla kelpaa nautiskella ilta-auringosta. Lämmitysmuotona on energiatehokas ja ympäristöystävällinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kosteat tilat on laatoitettu ja oleskelutiloissa on lattioissa laminaatti. Jokaisessa asunnossa on oma sauna ja pääsisäänkäynnin yhteydessä on tilava irtaimistovarasto.

KOY Lempäälän Kotikuja

Jahtikuja 1, Lempäälä

Laadukkaita yksi- ja kaksikerroksisia rivitalohuoneistoja rauhaisalla paikalla. Asuinhuoneissa laadukkaat laminaattilattiat, kosteat tilat laatoitettu ja saunassa tervaleppäpanelointi. Oma pensasaidalla rajattu asuntopiha sekä terassi. 

152715512486133_original.jpg